Sve kategorije

Profil kompanije

Početna> O nama > Profil kompanije

Tianjin Sunshine Valve Co., Ltd. is nalazi se na Dongli okrug, grad Tianjin. Spajanje industrije i trgovine u organsku cjelinu, it je privatno preduzeće specijalizovano za proizvodnju i distribuciju ventila srednjeg, niskog pritiska, leptir ventil, nepovratni ventil, zasun i globus ventil i tako dalje. Njegovi proizvodi ispunjavaju standarde razvijenih zemalja, baš kao i ANSI, API, JIS, BS, DIN pored kineskog standarda. Dizajn i razvoj njegovih proizvoda usvaja CAD, više od 90% njegovih proizvoda visokog kvaliteta se izvozi u zemlje Amerike, Evrope, Australije i Južne Azije.    

Upravljanje kvalitetom kao razvojni vodič. It uspostavljen pouzdan sistem upravljanja kvalitetom. Svi ventili vrhunskog kvaliteta se široko koriste u svjetskim industrijama vode, električne energije, metalurgije, prerade nafte, hemije, hrane, medicine i arhitekture; Njegovi proizvodi su visoko cijenjeni od strane klijenata. Naši proizvodi ventila imaju uživao je dobar kredit i veliku reputaciju u zemlji i inostranstvu.

Kontrola kvaliteta: ceo proces livenja, mašinske obrade, coating, montaža, testiranje ISO9001 kontrola sistema upravljanja kvalitetom, rigorozno osiguranje kvaliteta za uspostavljanje - Sunshine - slika, graditi - Sunshine - marka.

Dizajn i razvoj: visokokvalitetni dizajnerski tim kompanije, savršena sredstva za dizajn i razvoj, CAD/CAM koji se naširoko koristi kako bi se osiguralo da -Sunshine - struktura proizvoda naprednija, odličnije performanse, sa svijetom sinhroniize.

Proizvodnja i testiranje: svi proizvodi se obrađuju na CNC mašinama i Precizni alatni strojevi za osiguranje unutrašnjeg kvaliteta ventila. Test performansi ventila usvaja a set opreme za ispitivanje ventila kako bi se osiguralo da je test efikasan i tačan.

Naš poslovni koncept je da pratimo korisnika' zadovoljstvo, i pružiti korisniku naše kvalitetne proizvode.